Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Mi̇ni̇k Öğrenci̇lerden Sokak Hayvanları İçi̇n Yuva

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde minik öğrenciler hazırladıkları kuş yemlikleri, kediler ve köpekler için su ile mama kaplarını can dostları için tesisin bahçesine yerleştirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’ni ziyaret ederek minik öğrencilerin 4 Ekim Sokak Hayvanlarını Koruma Günü etkinliklerine katıldı. Eğlenceli ve öğretici etkinliklerle kutlarken hayvanları sevmeyi ve korumayı öğrendiler. Etkinliklerde minik öğrenciler hazırladıkları kuş yemliklerini, kediler ve köpekler için hazırladıkları su ve mama kaplarını can dostları için tesisin bahçesine yerleştirdiler. Minik öğrenciler ayrıca bahçeye misafir ettikleri köpeği sevdiler, hazırladıkları kuş yuvalarını ağaçlara Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile birlikte astılar.

Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Bakkalcıoğlu da onlarla bir süre sohbet ederek hem oyunlarına hem de etkinliklere eşlik ederek, “Çocuklarımızı hayvan sevgisiyle büyütelim ki o sevgi tüm dünyayı güzelleştirsin. Tercih ve seçim şansı olmayan patili dostlarımıza yalnız bir gün değil her gün aynı özeni gösterelim, can dostlarımıza sahip çıkalım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.