Dolar 32,2706
Euro 34,6800
Altın 2.405,36
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 12°C
Paz 16°C

Mekanınıza Değer Katan Büyük Saksı Modelleri

Mekanınıza Değer Katan Büyük Saksı Modelleri
2

Saksı Modelleri olarak, mekanların atmosferini dönüştürmenin ve estetik dokunuşlarla yaşam alanlarınızı renklendirmenin önemini biliyoruz. Büyük saksı modelleri koleksiyonumuz, otel, cafe, restoran, teras, villa gibi mekanlarda ve iç mekan ile dış mekan projelerinizde size ilham verecek bir çeşitlilik sunuyor.

Kurumsal Web Tasarım

Bir mekanın havasını değiştirmenin en etkili yollarından biri, uygun bitkilerle ve saksı modelleri ile doğru bir uyum yakalamaktır. Bizim koleksiyonumuzda yer alan saksılar, içerisindeki polietilen malzeme sayesinde uzun yıllar boyunca dayanıklılığını korurken, mekanınıza zarif bir dokunuş katıyor.

Estetik ve Fonksiyonun Buluşması

Saksı modelleri olarak önceliğimiz, işlevsellik ile estetiği bir araya getirmektir. İnce detaylarla tasarlanan ve minimalist dokunuşlarla üretilen saksılarımız, dekorasyon işlerinizi kolaylaştırırken, mekanınıza karakter katıyor. Hem büyük hem orta hem de küçük boyutlarda farklı seçenekler sunarak, her türlü ihtiyaca cevap veriyoruz. Büyük saksı modelleri, mekanınızı dönüştürmenin en etkili yoludur çünkü hafif olmalarının yanı sıra uzun ömürlü yapılarıyla da öne çıkıyorlar.

Zeytin Ağacı Saksı Modelleri

UV ışınlarına karşı dirençli polimer malzemeden üretilen zeytin ağacı saksı modelleri, sağlamlık konusunda iddialı bir seçenektir. Darbelere karşı dayanıklı olmalarıyla birlikte, beton saksılar gibi dökülme yapmazlar ve fiber saksılardaki solma veya çatlama gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Deniz suyu, güneş ışığı, yağmur ve don gibi dış etkenlere karşı da dirençlidirler, böylece uzun yıllar boyunca mekanınızı süslemeye devam ederler.