Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Mecidiyeköy Dil Kursu

Mecidiyeköy Dil Kursu
2

Mecidiyeköy İngilizce kursu ile genel İngilizce eğitimi alabiliyorsunuz. Ayrıca bu kurslarda çocuk İngilizce eğitimi de bulunuyor. Levent Amerikan Kültür dil Kursu ile İngilizce eğitimini en iyi şekilde alabilirsiniz. Kurumsal İngilizce olarak da birçok firma ile çalışan Levent Amerikan Kültür Dil Okulu birçok firmanın İngilizce eğitim ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu firmadan İngilizce eğitimi almak için firmanın internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım

İngilizce kursu arayışında olan kişilerin tercih ettiği firma oldukça verimli eğitimi ile İngilizceyi en iyi seviyede öğrenmenizi sağlıyor. Bu dil kursunda 6 seviyede İngilizce öğrenebilme fırsatına sahip oluyorsunuz. Ayrıca İngilizce eğitiminden sonra İngilizce dil sertifikası da alabilirsiniz. İngilizce dil sertifikası aldığınızda bu sertifikayı Avrupa’nın birçok üniversitesinde bil yeterlilik belgesi olarak kullanabiliyorsunuz.

Beşiktaş dil kursu

Levent Amerikan Kültür Dil Kursu Beşiktaş İngilizce kursu İngilizce eğitiminizi en iyi şekilde alabilmeniz için hizmet veriyor. 9 yıldır Beşiktaş bölgesinde hizmet veren firma eğitim kalitesi ile İngilizceyi oldukça kısa bir sürede öğrenmenizi sağlıyor.

İngilizce eğitim alanında birçok firma ile anlaşmalı olan Levent Amerikan Kültür Dil Kursu birçok firmanın eğitim ihtiyaçlarını sağlıyor. Bu dil kursunda İngilizce eğitimi aldığınızda oldukça ileri seviyede İngilizce öğrenme fırsatına sahip oluyorsunuz. Beşiktaş dil kursunda İngilizce dahil birçok dili öğrenebilme fırsatına sahip oluyorsunuz. İngilizce eğitimini de en üst seviyede alacağınız bu kurslara hemen üye olarak İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.