Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Mazgal çalan 5 şahıs polisin takibiyle yakalandı

AFYONKARAHİSAR’IN DİNAR İLÇESİNDE APARTMAN ÖNÜNDEKİ MAZGALLARI ÇALAN 5 ŞAHIS POLİSİN TAKİBİ İLE ÇALDIKLARI MAZGALLAR VE TÜFEKLERLE YAKALANDI.

Mazgal çalan 5 şahıs polisin takibiyle yakalandı
2

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde apartman önündeki mazgalları çalan 5 şahıs polisin takibi ile çaldıkları mazgallar ve tüfeklerle yakalandı.

Kurumsal Web Tasarım

Edinilen bilgilere göre, Dinar ilçe merkezi İstasyon mahallesinde bir apartmanın önündeki yağmur suyu mazgallarının çalındığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Olayın gerçekleştiren şahısların yakalamak için inceleme başlatan Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği ve Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamerası ve gördü tanıklarının ifadelerinden yola çıkarak olayı S.A., T.A., C.D., Ş.D. ve D.A., isimli şahıslar olduğunu tespit etti. Ardından şahıslar ev ve araçlarından aramam yapan ekipler çalınan 2 adet mazgalla birlikte 2 adet tüfek ve 12 adet mermi ele geçirdi. Olayın ardından şahılar gözaltına alınırken, işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.