Dolar 32,3538
Euro 34,7342
Altın 2.407,14
BİST 10.146,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 11°C
Paz 16°C
Pts 20°C

Mangallar bayrama hazır

ESKİŞEHİR’DE 25 YILDIR SOBA VE MANGAL SATIŞI YAPAN GÖKHAN DURU, NORMAL GÜNLERE GÖRE SATIŞLARININ YÜZDE 40 ORANINDA ARTTIĞINI BELİRTTİ.

Mangallar bayrama hazır
2

Eskişehir’de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mangal satışları arttı.

Kurumsal Web Tasarım

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte kentte vatandaşlar mangal satıcılarının yolunu tuttu. Bayram öncesi mangal satışlarında artış yaşandığını belirten esnaf, özellikle vatandaşların bu zamanlarda mangal aldıklarını ve portatif mangalı tercih ettiklerini belirtti.

“Fiyatları 200 lirada başlıyor, 600 liraya kadar gidiyor”

Eskişehir’de 25 yıldır soba ve mangal satışı yapan Gökhan Duru, normal günlere göre satışlarının yüzde 40 oranında arttığını belirtirken geçtiğimiz senelerdeki bayramlara göre satışlarında yüzde 50 oranında düşüş olduğunu aktardı. Mangal fiyatlarının 200 liradan başlayıp 600 liraya kadar olduğunu dile getiren Duru, “Mangal satışları bundan bir ay önce yavaştı ama Kurban Bayramı gelmesiyle şu anda yoğunluk var. Normal günlere göre yüzde 40 oranında canlanma var ama önceki bayramlara göre yüzde 50 oranında düşüş var. Genelde müşteri bize sorduğu zaman biz kendi imalatımız olan lamalı mangalları öneriyoruz. Kurban etini pişirmek için bu tip mangalları öneriyoruz. En çok bu tip mangallar satılıyor. Mangal fiyatları 200 lirada başlıyor, 600 liraya kadar gidiyor” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.