Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Liseli öğrencilerden Kızılay’a 100 ünite kan desteği

AFYONKARAHİSAR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (OSB) RAHMİYE SARE PALALI TEKNİK OKULLARI’NDA DÜZENLENEN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİNE ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ. GÜN BOYU DEVAM EDEN ETKİNLİKTE 100 ÜNİTEN FAZLA KAN BAĞIŞINDA BULUNULDU.

Liseli öğrencilerden Kızılay’a 100 ünite kan desteği
2

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Rahmiye Sare Palalı Teknik Okulları’nda düzenlenen kan bağışı etkinliğine öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Gün boyu devam eden etkinlikte 100 üniten fazla kan bağışında bulunuldu.

Kurumsal Web Tasarım

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü İbrahim Çakal, Müdür Yardımcısı Ömer Mürsel Bilik, öğretmenler, öğrenciler ve okul personeli katıldı. Kan bağışı sonrası açıklamalarda bulunan Çakal, kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu ifade ederek şöyle konuştu “Okulumuz Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin yaş ve gelişim durumlarını dikkate alarak sosyal faaliyetlerimiz çerçevesinde her yıl çalışmalarımız oluyor. Kızılay kan bağışıyla ilgili okulumuzun açılışından bugüne yaklaşık 8 yıldır uygun olan tüm süreçlerde kan bağış kampanyalarına öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olarak katılmayı bir vatan borcu, milli duygu olarak değerlendiriyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizin de aynı düşüncede olduğunu biliyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.