Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Kütahya’nın İshak Seydi Mahallesi’ne beton yol

2019 MAHALLİ İDARELER SEÇİMİ ÖNCESİNDE KÜTAHYA’YA YENİ MAHALLE OLARAK KATILAN İSHAK SEYDİ MAHALLESİ’NDE BAŞLATILAN BETON YOL ÇALIŞMASINI, BELEDİYE BAŞKANI ALİM IŞIK İNCELEYEREK, YOLUN MAHALLE SAKİNLERİYLE KÜTAHYA’YA HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ.

Kütahya’nın İshak Seydi Mahallesi’ne beton yol
2

2019 mahalli idareler seçimi öncesinde Kütahya’ya yeni mahalle olarak katılan İshak Seydi Mahallesi’nde başlatılan beton yol çalışmasını, Belediye Başkanı Alim Işık inceleyerek, yolun mahalle sakinleriyle Kütahya’ya ’hayırlı olmasını’ diledi.

Kurumsal Web Tasarım

Mahallenin her iki giriş ve çıkışındaki yolların beton yol ile kaplanmasına başladıklarını ifade eden Başkan Işık, yapılan işin mahalleye ve Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni etti. 2 kilometrelik beton yol için 6 bin ton beton uygulaması olacağını belirten Başkan Işık, “Şehrimizde bugüne kadar Parmakören, Yoncalı mahallelerimizde ile Yeni Bosna ve Perli Mahallesi arası yaptığımız uygulamalarla birlikte 35 bin tonluk beton yol uygulamasını kazasız belasız bitirdik. 2022 yılında da benzer uygulamalarımız devam edecek. Mahallemiz ve şehrimizin tüm sakinlerine hayırlı bir ramazan diliyorum. Gösterdikleri ilgi ve alaka için herkese teşekkür ediyorum. 2021-2022 yılları arasında İshak Seydi Mahallesi’nde; 55 ton asfalt, yama ve tamiratı yapılırken, 10240 m beton parke taşı ve 2210 metre beton bordür döşeme işlemleri yapıldı. Mahallede ayrıca mahalle fırının bakım ve onarımı, köy konağının çatı tamiratı, dış cephe tamiratı, imam evinin bakım ve onarımı yapıldı” dedi.

İshak Seydi Mahalle Muhtarı Bekir Kayar, “Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.