Dolar 32,4742
Euro 34,8440
Altın 2.417,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Kütahya’nın iki mahallesine kilit parke

KÜTAHYA’NIN İKİ MAHALLESİNE KİLİT PARKE

Kütahya’nın iki mahallesine kilit parke
2

Kütahya Belediyesi Yoncalı ve Perli Mahallesi’nde sıfır imalat çalışması ile kilit parke ve bordür döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Kurumsal Web Tasarım

Kütahya’yı daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yoncalı Mahallesi 5. Yonca Sokak’a kilit parke ve bordür döşeme çalışması yapıyor. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte söz konusu bölge, yaklaşık 10 bin m2 kilit parke taşı ve 3 bin metre bordürle kaplanmış olacak.

Perli Mahallesi 32. Perli Sokak’taki faaliyetlerine de ara vermeden devam eden ekipler, yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda kilit parke taşı ve 120 metre uzunluğunda bordür döşeme çalışması gerçekleştirecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.