Dolar 32,3785
Euro 34,7265
Altın 2.431,24
BİST 10.037,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

Kütahyada Yanan Bi̇r Evi̇n Odunluğu 7 Saat Sonra Söndürüldü

Kütahyada Yanan Bi̇r Evi̇n Odunluğu 7 Saat Sonra Söndürüldü
2

Kütahya merkeze bağlı Kıranşeyh köyünde çıkan bir yangın, itfaiye ekipleri ve köy halkının uğraşları ile 7 saatte söndürülebildi.

Kurumsal Web Tasarım

Kıranşeyh köyünde Orhan Zeybek’e ait evin odunluk kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kıranşeyh ve Suluköy köylerinin su tankerleri ile köylülerin ilk müdahalesinin ardından, Seyitömer Belediyesi ve Çelikler Termik Santraline ait itfaiyeler de yangın söndürme çalışmasına katıldı.

Alevlerin daha da büyümesi üzerine Domaniç Belediyesi’nden de 2 itfaiye aracı yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Saat 20.15’te başlayan yangın, 03.10 sıralarında söndürülebildi.

Yangında dumanda etkilenen Salih Mercan isimli vatandaşa, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti.

Kıranşeyh köyü muhtarı Mehmet Pamuk “Orhan Zeybek’e ait evde yangın çıktığını duyar duymaz hemen köyümüze ait su tankeri ile müdahale ettik. Yetersiz kalacağını düşündüğümden komşu Suluköy’den de su tankeri istedik. Seyitömer Belediyesi ve Çelikler Termik Santrali itfaiyeleri de yangına müdahale etti. Ardından Domaniç Belediyesi itfaiye ekipleri de geldi. Yangın tam 7 saatte söndürülebildi. Sabaha kadar da soğutma çalışması yaptık” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.