Dolar 32,2802
Euro 34,7191
Altın 2.397,12
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Açık
Afyon
20°C
Açık
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 13°C

Kütahyada Steri̇li̇zasyon Ameli̇yathane Dezenfeksi̇yon Kongresi̇

Kütahyada Steri̇li̇zasyon Ameli̇yathane Dezenfeksi̇yon Kongresi̇
2

Başkanlığını Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders’in yürüttüğü DAS Derneği tarafından düzenlenen 5. Sterilizasyon Ameliyathane Dezenfeksiyon (SAD) Kongresi gerçekleşti.

Kurumsal Web Tasarım

Kongreye Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ile birlikte KSBÜ SBF Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı (AD) öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Savci, Dr. Öğr. Üyesi Kevser Karacabay ile Anestezi ve Reanimasyon AD’den Dr. Öğr. Üyesi Emel Yıldız da katılarak üniversitemizi temsil ettiler.

Marmaris’te Turban Grand Yazıcı Kongre Merkezinde yaklaşık 700 katılımcı ile bilimsel bir şölen havasında gerçekleşen kongreye öğretim elemanları konuşmaları ve bildiri sunumları ile katıldılar.

Ameliyathane Standartları, Sterilizasyon İşlemleri ve Sağlık Bilimlerinde İnovasyon konularının paylaşıldığı kongrede Sözlü Bildiri Birincilik Ödülü öğretim üyelerimiz tarafından gerçekleştirilen “Ameliyat Sırasında Kullanılan Eldivenlerin Delinme Oranları ve Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi” başlıklı çalışmaya verildi.

Kongrenin son gecesinde düzenlenen Gala Gecesi’nde KSBÜ, Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Gör. Mehmet Sevim de müzik ekibi ile bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.