Dolar 32,5174
Euro 34,9042
Altın 2.439,46
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Kütahya’da piknik alanları temizleniyor

KÜTAHYA BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI EKİPLER, AĞAÇKÖY MAHALLESİ’NDE BULUNAN REGÜLATÖR PİKNİK ALANINDAKİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

Kütahya’da piknik alanları temizleniyor
2

Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ağaçköy Mahallesi’nde bulunan Regülatör piknik alanındaki temizlik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte vatandaşların özellikle en çok tercih ettikleri piknik alanlarından biri olan Regülatör piknik alanı, her hafta sonu gerek bölge halkı, gerekse dernekler tarafından yoğun bir şekilde talep görüyor.

Yapılan açıklamada, “Belediye ekiplerimiz, yeni günün ilk mesai saatlerinde çalışmalarına Regülatör piknik alanından başladılar. Çöp konteynerlarını çöp kamyonlarına boşaltan ekipler ayrıca etrafta bulunan çöpleri de temizleyerek detaylı bir mıntıka temizliği yaptılar. Daha temiz bir Kütahya için çalışmalarını sürdüren ekipler Ağaçköy Mahallesi’ndeki çamlık piknik alanının yanı sıra şehrin tüm mahallelerinde aynı titizlikle çalışmalarını sürdürüyor” denildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.