Dolar 32,5492
Euro 34,9407
Altın 2.441,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Kütahyada Eds Çalışmaları Başlıyor

KÜTAHYA’DA EDS ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Kütahyada Eds Çalışmaları Başlıyor
2

Daha güvenli trafik için kurulumu önümüzdeki günlerde yapılacak olan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) ile ilgili Belediye Başkanı Alim Işık’ı makamında ziyaret eden firma yetkilileri, sistem hakkında bilgi verdi.

Kurumsal Web Tasarım

Trafik kazalarının azalmasında önemli rol oynayan ve hız kontrolünü sağlayan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulumu ile ilgili çalışmalar başladı.

Önceliğin çevre yollarına verileceği EDS ile ilgili detaylı bilgi vermek için Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret eden firma yetkilileri, sistemin nasıl çalıştığı, kurulumun nasıl yapılacağı ve diğer illerdeki örnekleri hakkında Başkan Işık’a bilgi verdiler.

Ulaşım Hizmetleri Müdürü Lütfullah Kutlu’nun da yer aldığı ziyarette Başkan Işık, kazaların önlenmesinde etkin rol alan EDS’nin Kütahya’da kuruluyor olmasının trafik güvenliği için önemli olduğunu ifade etti. Başkan Işık, firma yetkililerine teşekkür ederek, trafikte muhtemel kaza risklerinin EDS ile minimum seviyelere düşeceğini hatırlattı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.