Dolar 32,2747
Euro 34,7012
Altın 2.411,78
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 19°C

Kütahyada Di̇n Görevli̇leri̇ne Katılım Belgesi̇

KÜTAHYA’DA DİN GÖREVLİLERİNE KATILIM BELGESİ

Kütahya ve ilçelerinde düzenlenen hizmet içi eğitim programlarına katılan din görevlilerine katılım belgesi verildi.

Kurumsal Web Tasarım

İl Müftülüğü tarafından merkez ile Tavşanlı ve Gediz ilçelerinde düzenlenen kursta Kur’an-ı Kerim, Kur’an’ı Kerim Meali, İlmihal Bilgisi, Dini Musiki ve Din Görevliliği Formasyonu derslerinde toplam 240 kredilik talim ve tashih-i huruf programı uygulandı.

İl merkezinde 11 olmak üzere Tavşanlı ve Gediz ilçelerinde açılan programa 8’i bayan Kur’an kursu öğreticisi toplam 30 görevli katıldı. İl Müftüsü Demirtaş, İl Müftülüğünde açılan kursta başarı gösteren personele katılım belgesi verdi.

Konuyla ilgili İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamada, ”Diyanet İşleri Başkanlığınca görevi başındaki cami görevlileri ve Kur’an Kursu personeline yönelik birçok başlıkta kurs programları yapılmaktadır. Musiki Kursu, Ezan Kursu, Hitabet Kursu , Hüsni Tilavet Kursu, Talim ve Tashih-i Huruf Kursu gibi kurs programları düzenlenmektedir. Bu çerçevede Kur’an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin talim, tecvit, tashih-i huruf ve meharic-i hurufla ilgili bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur’an- ı Kerim’i usulüne uygun güzel bir şekilde okumalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Talim Ve Tashih-İ Huruf kurslarımız sona erdi” ifadelerine yer verildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.