Dolar 32,4746
Euro 34,8116
Altın 2.441,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 26°C
Az Bulutlu
Afyon
26°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Kütahya’da Berkay ve Dedeler konseri

KÜTAHYA BELEDİYESİ’NİN KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ, BERKAY VE DEDELER KONSERİ İLE DEVAM ETTİ.

Kütahya’da Berkay ve Dedeler konseri
2

Kütahya Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri, Berkay ve Dedeler konseri ile devam etti.

Kurumsal Web Tasarım

100. Yıl Kültür ve Sanat sezonu çerçevesinde Kütahya Belediye bahçesinde gerçekleştirilen Berkay ve Dedeler konserini, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, Murat Arık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül ve vatandaşlar dinledi.

Konserde Berkay ve Dedeler Türk pop müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi. Belediye bahçesine konseri dinlemeye gelen hemşehrilerimiz, hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederek keyifli bir yaz akşamı geçirdiler.

Grup üyelerine teşekkür belgelerini vermek üzere sahneye çıkan Başkan Işık, Kütahya Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerinin yaz ayları süresince devam edeceğini ifade ederek grup üyelerine ve dinlemeye gelen hemşehrilerine teşekkür etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.