Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Kütahya Valisi Çelik: “Depremde hiçbir sıkıntı yaşanmadı”

KÜTAHYA VALİSİ ALİ ÇELİK, DEPREM SONRASI YAPILAN TARAMALARDA VE MUHTARLARLA YAPILAN GÖRÜŞMELERDE BİNALARDA HERHANGİ BİR ÇATLAK MEYDANA GELMEDİĞİNİ VE GÖÇEN BİNA BULUNMADIĞINI SÖYLEDİ.

Kütahya Valisi Çelik: “Depremde hiçbir sıkıntı yaşanmadı”
2

Kütahya Valisi Ali Çelik, deprem sonrası yapılan taramalarda ve muhtarlarla yapılan görüşmelerde binalarda herhangi bir çatlak meydana gelmediğini ve göçen bina bulunmadığını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 18.45’de merkez üssü Gediz ilçesi Çukurören köyünde deprem meydana geldi. Yerin 10.02 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem korkuya neden oldu. Gediz’de yaşanan depremde can ve mal kaybı olmadığını belirten Kütahya Valisi Ali Çelik, deprem sonrası yapılan taramalarda ve muhtarlarla yapılan görüşmelerde binalarda herhangi bir çatlak meydana gelmediğini ve göçen bina bulunmadığını söyledi.

Vali Çelik, meydana gelen deprem sonrası hiçbir sıkıntı yaşanmadığını ifade etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.