Dolar 32,4286
Euro 34,5977
Altın 2.384,91
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 15°C
Cts 10°C
Paz 16°C

Kütahya İl Geneli̇nde Çeşi̇tli̇ Suçlardan Aranan 10 Şahıs Yakalandı

Kütahya İl Geneli̇nde Çeşi̇tli̇ Suçlardan Aranan 10 Şahıs Yakalandı
2

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanması için il genelinde yapılan operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs yakalandı.

Kurumsal Web Tasarım

Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğünün yazıları gereğince aranan şahısların yakalanması için yapılan operasyonda, il merkezinde, dolandırıcılık, hırsızlık, güveni kötüye kullanma, resmi belgede sahtecilik suçlarından 23 yıl hapis cezası ve ayrıca gıyabi tutuklama müzekkereleri ile aranan T.K. (44), yağma suçundan 8 Yıl 3 Ay hapis cezası ile aranan A.G. (33), hırsızlık suçundan 3 Yıl 1 Ay 15 gün hapis cezası ile aranan H.E.A. (18), başkasına ait banka veya kredi kartının kullanılması suretiyle yarar sağlama, dolandırıcılık, hakaret, tehdit, trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından 1 yıl 11 ay 7 gün hapis cezası ve ayrıca gıyabi tutuklama müzekkereleri ile aranan A.K. (39), yaralama suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan A.A. (38), hırsızlık suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan İ.K. (21), Ailenin Korunmasına Dair Kanuna Muhalefet suçundan 3 gün hapis cezası ile aranan A.D. (31), yaralama suçundan gıyabi tutuklama müzekkeresi ile aranan Y.B. (52), Gediz ilçemizde tehdit suçundan 3 ay 22 gün hapis cezası ile aranan H.İ.M. (46) ve Tavşanlı ilçemizde hırsızlık suçundan gıyabi tutuklama müzekkeresi ile aranan T.D. (41) olmak üzere il genelinde toplam 10 şahıs yakalanmıştır” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.