Dolar 32,3357
Euro 34,8475
Altın 2.389,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kütahya Belediyesi’nden gürültü eylem planı için anket

Kütahya Belediyesi’nden gürültü eylem planı için anket
2

Kütahya Belediyesi ile Marmara Araştırma Merkezi arasında imzalanan “Kütahya Gürültü Eylem Planı” çerçevesinde gürültü azaltım senaryolarının geliştirilmesi için bir anket çalışması düzenlendi.

Kurumsal Web Tasarım

Ankette proje çalışmaları çerçevesinde teknik ekipler tarafından geliştirilen gürültü azaltım senaryoları ile ilgili görüş ve düşünceleri belirlemeye yönelik sorular yer alıyor.

“kutahya.bel.tr” adresi üzerinden tüm Kütahyalıların katılabileceği anket ile gürültü eylem planı raporu hazırlanarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunulacak.

Kütahya Belediyesi tarafından “Kütahya İli Gürültü Eylem Planı Anketi” oluşturuldu. Belediyenin internet sitesinden kent sakinlerinin bu çalışmaya katılımının sağlanması ve bu konuda bilgilendirilmesi amaçlanıyor. Anket çalışması ile elde edilecek görüşler eylem planı çalışmalarına dahil edilerek Kütahya İli Gürültü Eylem Planı raporunun hazırlanması çalışmaları tamamlanacak. Raporun hazırlanmasının ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın onayına sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.