Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Kumar baskınında 65 kişiye 118 bin 235 lira yaptırım uygulandı

ESKİŞEHİR’DE ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE, ODUNPAZARI İLÇESİNDE BULUNAN BİR ADRESE GERÇEKLEŞTİRİLEN BASKINDA TOMBALA KARTLARI VE TOMBALA MAKİNASI ELE GEÇİRİLİRKEN 65 ŞAHSA TOPLAM 118 BİN 235 LİRA İDARİ YAPTIRIM UYGULANDI.

Kumar baskınında 65 kişiye 118 bin 235 lira yaptırım uygulandı
2

Eskişehir’de polis ekiplerinin bir adrese gerçekleştirilen kumar baskınında, tombala kartları ve tombala makinası ele geçirilirken 65 şahsa toplam 118 bin 235 lira idari yaptırım uygulandı.

Kurumsal Web Tasarım

İl Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Eskişehir’de kumar ve tombala önleme faaliyetleri çerçevesinde Odunpazarı ilçesinde bulunan bir adreste yapılan çalışmada, çok sayıda çekiliş topu, tombala kartı ve tombala makinesi ele geçirildi. Kumar oynadığı tespit edilen toplam 65 şahsa 118 bin 235 lira idari yaptırım uygulandı ve adres boşaltılarak mühürlendi.

Şahıslar arasında yer alan ve yağma suçundan aranan M.S. isimli şahıs gerekli işlemler için Polis Merkezine teslim edilirken, M.G. isimli şahsa da kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak suçundan işlem yapıldı. Ayrıca C.D., E.Ç. ve R.K. isimli 3 şahıs da görevli memura mukavemet suçundan işlem yapılarak adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.