Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Küçük hayalciler çocuklar ile buluştu

TEPEBAŞI BELEDİYESİ ÇOCUK TİYATRO TOPLULUĞU TARAFINDAN HAZIRLANAN KÜÇÜK HAYALCİLER TİYATRO GÖSTERİSİ, MİNİK İZLEYİCİLERDEN BEĞENİ TOPLADI.

Küçük hayalciler çocuklar ile buluştu
2

Tepebaşı Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Küçük Hayalciler tiyatro gösterisi, minik izleyicilerden beğeni topladı.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi Çocuk Tiyatro Topluluğu’nun 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde sahnelediği Küçük Hayalciler oyunu, çocuklardan tam not aldı. Derlemesini ve yönetmenliğini Selçuk Tuzcuoğlu’nun, koreografisini ise Levent Bıdıl’ın üstlendiği oyunda çocuklar, “Nerede o eski Ramazanlar?” temalı Hacivat ve Karagöz oyununu da sahneledi. Dans gösterileri ile de renkli görüntülerin ortaya çıktığı oyun izleyicilerden tam not alırken ilk gösterimi aileleri için yapıldı.

Oyun sonunda Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır, Tuzcuoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdim etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.