Dolar 32,3928
Euro 34,8040
Altın 2.399,80
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Konya Cam Balkon ve Duşakabin

Konya Cam Balkon ve Duşakabin
2

Cam balkon pek çok evin temel aksesuarlarından biridir. Balkonun aslında bir kış bahçesine dönüştüğü cam balkon düzeni tekrardan toplum içerisinde yaygınlaşmaya başlamıştır. Özellikle Konya cam balkon kullanımında uzun süredir bir devamlılık saplamaktadır. Konya cam balkon kültürünü doğalgazın kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte edinmiştir. Dışarıdan gelen kötü kokuları önlemek, kirli havayı evden uzak tutmak ve özellikle şeker fabrikasının kirinden evleri korumak amacıyla Karaman cam balkon kullanımını arttırmış şehirlerden biridir. Pek çok üreticisi ve üretim materyali bulunan cam balkon pek çok demir döküm, pimapen, alüminyum doğrama firmasının da ilgi alanı içerisine dahil olmuş bir üretim başlığıdır.

Kurumsal Web Tasarım

Konya cam balkon ihtiyacını genel itibariyle Alya Cam Metal sitesi işletmesi ile karşılamaktadır.

Cam Balkon Modelleri

Pek çok model ve hammadde çeşidine sahip olan cam balkon aslında kendi içinde de alt dallara ve başlıklara ayrılan bir üretim modelidir. Seri üretimle üretilen modeller olduğu gibi ölçü ve müşteri isteğine göre fason (özel) üretim modelleri de söz konusudur. Yine fason üretimde müşterinin istekleri doğrultusunda üretilecek camların hammaddeleri de belirlenmekte ve fiyatlar da ona göre şekillenmektedir.

Hem seri hem fason üretimi oldukça pahalı olan cam balkonlar aldıkları ücretin karşılığını vermektedir. Daha fazla bilgi için Konya cam balkon sektörünün en ünlüsü ve Konya duşakabin öncüsü Alya Cam Metal sitesiişletmesinin online satış mağazası incelenebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.