Dolar 32,2247
Euro 34,9384
Altın 2.418,85
BİST 10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Konsoldan Yemek Masasına

Konsoldan Yemek Masasına
2

Bir yemek odası takımı içerisinde yemek masası, oturulacak sandalyeler, konsol ve tercihe göre ayna ya da diğer dekoratif ürünler bulunur. Bazen yemek odası takımları oturma grupları ile aynı odalarda da bulunur. Bu durumda her şeyin birbiri ile uyumlu olması gerektiğinden dekorasyon yaparken dikkat edilmelidir. Seçilen ürünlerin uyumsuzluğu yapacak tercihler dekorasyona dâhil edilmez.

Kurumsal Web Tasarım

Çelmo mobilya içerisinde üretilen yemek odası takımı ve diğer mobilya seçenekleri arasında her zaman uyum sağlayacak birden fazla seçenekleri bulmak mümkündür. Çünkü Çelmo mobilya çok fazla tasarım ve model de mobilya üretimi yaparak her türlü insan zevkine hitap edecek ürünlerini satışa sunar. Konsoldan yemek masasına, oturma gruplarından orta sehpalarına kadar hepsi arasında bir uyum oluşturulacak seçenekleri müşterilerine sunar.

İyi Uyku Kaliteli Yatak

Kalitesiz bir yatakta uyuduğumuzu düşünürsek sabah uyandığımızda her yerimizin ağrıdığını hiç dinlenememiş şekilde güne başlayacağımızı anlarız. Bu yüzden iyi kaliteli bir yatak seçimi her zaman insanlara daha rahat ve konforlu huzurlu uyku düzeni sağlar. Sağlıklı uykular için iyi bir yatak seçilir. Çelmo mobilya içerisinde üretilen yatak odası takımı içinde bulunan yatak karyolası farklı ebatlarda ve kalitelerde üretilir. Bu karyolalara uygun olacak yataklar seçilmelidir.

Uyku grubu ürünlerinin üretimi ve kullanımı her zaman insan sağlığına uyumlu olacak şekilde olmalıdır ki herhangi bir zarar vermesin. Kalitesiz uyku insan sağlığını olumsuz etkiler. Çelmo mobilyanın yatak odası takımı insan ve çevre sağlığına uyumlu olacak şekilde üretimi yapılır. Ruh ve beden sağılığı için bu kaliteli üretimlerde seçilen tüm müşterileri Çelmo mobilyanın ürünlerinden yüksek memnuniyet duyarlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.