Dolar 32,2706
Euro 35,0914
Altın 2.475,78
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 26°C
Az Bulutlu
Afyon
26°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 28°C
Sal 27°C

Koltuk Takımı

Koltuk Takımı
2

Enmobi mobilya sektöründe tasarım, üretim ve satış yapan bir firmadır. Mobilya sektöründeki bunca yıllık deneyimi ve birlikte çalıştığı profesyonel ekip arkadaşları ile değerli müşterilerine en kaliteli ve dayanıklı, konforlu yaşam alanları oluşturacak mobilyaların üretimi yapar. Üretimini yaptığı çok fazla model ile müşterilerinin her birinin zevklerine uygun tasarımları ve dizaynları markasının garantisi ile satışa sunar.

Kurumsal Web Tasarım

Enmobi mobilya içerisinde en çok tercih edilenlerden biri de koltuk takımı ürünleridir. Evlerin dekorasyonları yapılırken koltuk takımlarının seçimine insanlar önem verir. Çünkü seçilen koltuk takımları ile yaşam alanlarında mutlu ve konforlu anılar biriktirmeyi isterler. Hem odalara uygun olabilecek hem de kullanışlı olan koltuk takımlarının seçilmesi önemlidir. Enmobi içerisinde birçok modelle müşterilerine seçenekler sunulur.

Dekorasyon

İnsanların hayatlarını geçirdikleri evlerinde dekorasyonlar önemlidir. Çünkü hem göze hitap etmeli hem de saatlerini harcadıkları bu ortamlarda psikolojik olarak iyi hissetmeleri gerekir. Yapılan dekorasyonlar hem içinde yaşayan insanları mutlu etmek için hem de misafirlerin beğenmelerini sağlamak için olduğu bazı bilimsel çalışmalarda görülmüştür. Bu sebeple dekorasyon fikirleri her zaman önemlidir. Enmobi de müşterilerinin en iyi dekorasyonları yapmaları için tasarımlarını üretir.

Mesela bir oturma odasında ya da misafir odasında önemli olan bazı uyumlar vardır. Odanın büyüklüğüne uygun olacak şekilde bir oturma grubu bulunması gerekir. Aynı zamanda bu oturma grubu odanın rengine uygun da tercih edilebilir. Oturma grubuna uygun bir de tv ünitesi tercih edilmelidir. Daha sonra oda içerisinde farklı dizaynlar yapmak için dekoratif ürünler ve tablolarla zenginleştirme yapıp, masa, sehpa gibi küçük detaylar da eklenebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.