Dolar 32,3630
Euro 34,9070
Altın 2.386,90
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Köksal: Yerel yönetimde tek kişinin iktidarı hakim olmayacak

Köksal: Yerel yönetimde tek kişinin iktidarı hakim olmayacak
2

CHP Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, her zaman hizmette adalet vurgusu yaptığını ancak bazı bölgelere pozitif ayrımcılığın şart olduğunu belirterek, “Yerel yönetimde tek kişinin iktidarı hakim olmayacak” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, saha ziyaretlerine devam ediyor. Dur durak bilmeden yürüttüğü faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Köksal, Selçuklu pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar yerinin ardından Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret eden Köksal akşam saatlerinde de ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak yoğun bir tempoyla saha çalışmalarını yürüten CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, konuşmalarında sık sık esnafa destek sözü verirken; “Yerel yönetimde tek kişinin iktidarı hakim olmayacak, tüm halkın iradesini hakim kılacağız” dedi.

AFYON, RANT UĞRUNA ATILAN AKSAK ADIMLARDAN BIKTI

Köksal, Selçuklu Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Kendisine iletilen talep ve önerileri asla es geçmeyeceğinin altını çizen Köksal,

“Esnafımızın ve bölge halkının noksan gördüğü ne varsa tamamlayacağız. Bana bu görev layık görülürse yerel yönetimde söz sahibi hemşehrilerim olacak. Ben hemşehrilerimin hayatını kolaylaştırmak için, kamu yararına adımlar atmak için geliyorum. Bu memleket birilerinin rant sağlaması için atılan aksak adımlardan bıktı artık. Gerçek hizmeti ve gerçek belediyeciliği Burcu Köksal ile birlikte görecekler.” dedi.

BAZI BÖLGELERE POZİTİF AYRIMCILIK TANINACAK

CHP Belediye Başkan adayı Köksal, Afyonkarahisar’ın tüm mahallelerine eşit hizmet vereceğini vurgulayarak şöyle konuştu:

“Benim için kadim şehrimizin her köşesi aynı kıymete sahiptir. Her ne kadar eşit hizmet vurgusu yapsam da ne yazık ki ötekileştirilmiş bazı mahallelerimize pozitif ayrıcalık tanımak zorundayız. Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi de bu mahallelerden birisi. Böyle kent merkezine uzak kalan bölgelerimizde sosyal aktivite alanları, mesire alanları, kamu kurumlarının ek hizmet binaları gibi yatırımlarımız olacak.”

HIDIRLIK ATIL VAZİYETTEN KURTULACAK

Afyonkarahisar’ın mesire alanlarının da ufak dokunuşlarla cazibe merkezi haline gelmesinin mümkün olduğuna değinen Köksal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Hıdırlık ile ilgili maalesef belediye başkanı arkadaşlarımız çok bir icraat yapmadı. Orası kaderine terk edildi. Orada çevre düzenlemesi yapılarak vatandaşların piknik yapabileceği, aileleri ile beraber zaman geçirebileceği kamelyalar, mangal alanları gibi bir takım düzenlemeler eklenecek. Orada insanların rahatlıkla zaman geçirecekleri bir yeşil alan inşa edilecek. Bu konuda belediye üzerine düşeni yapmalı ben de belediye başkan adayı olarak yeşil alanlara sosyal tesislere önem veren bir insanım. Bu konuda inşallah Hıdırlık atıl durumundan kurtulacak. Şehir merkezinden oraya piknik için çoluk çocuğu ile gezmek, hava almak için giden vatandaşlarımız mutlu huzurlu bir mekana kavuşacak. Ufak dokunuşlarla Hıdırlık’ı çok işler hale getirebiliriz.”

HESABINI VEREMEYECEĞİM BİR İŞ YAPMAYACAĞIM

Başkan adayı Köksal, objektif bir tavırla, bütünleştirici bir üslupla çalışacağına söz vererek şöyle devam etti:

“Şimdiye kadar doğruluktan, dürüstlükten ve açık sözlülükten hiçbir zaman taviz vermedim, bundan sonra da vermeyeceğim. Benim farklı bir belediyecilik, değişim dediğim şey budur aslında. Hemşehrilerime hesap veremeyeceğim hiçbir iş olmayacak. Belediye meclis toplantılarından tutun alınan kararlardan ihale süreçlerine kadar her kuruşun, yaptığım her işin hesabını vereceğim. Ben hukuksuz hiçbir şey yapmadım bundan sonra da yapmam. Bu konuda herkes müsterih olsun bana inansın bana güvensin.”