Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Köksal: Biz ancak milletimizden icazet alırız

Köksal: Biz ancak milletimizden icazet alırız
2

Köksal: Biz ancak milletimizden icazet alırı… CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, daha önce partisine oy veremeyenlerin bile kendisine oy vereceğini belirterek, “Biz ancak milletimizden icazet alırız” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar’ı karış karış gezerek Belediye Başkan adaylığı sürecini en verimli şekilde geçirmeyi amaçlayan CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ziyaretlerine Fatih Mahallesi ile devam etti. Fatih Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, pazarın nabzını da tuttu. Köksal, akşam da ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Her gününü dolu dolu geçiren Başkan Adayı Köksal, hemşehrilerinin büyük teveccühünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BUGÜNE KADAR OY VERMEYENLER DE BENİ DESTEKLEYECEK

Sahada gözlemlediği kadarıyla şimdiye kadar partisine hiç oy vermeyen vatandaşların bile kendisine oy vereceğini belirten Köksal, Afyonkarahisar için değişimin şart olduğunu dile getirerek şunları söyledi:

“Sahada vatandaşlarımızın büyük bir teveccühü var. Bugüne kadar hiç oy vermediğini söyleyen seçmenlerden bu seçimde bizi destekleyeceklerini söyleyen çok sayıda vatandaşımız var. Ben sürekli sahada olan bir siyasetçiyim. Seçim dönemleri dışında da Afyonkarahisar’ın her yerini karış karış dolaşan bir siyasetçiyim. Yıllardır hemşehrilerimiz bize karşı her zaman misafirperver oldular, sıcakkanlı oldular. Bu seçimde hizmet noktasında bizim Afyonkarahisar’a gerçekten kalıcı eserler bırakacağımıza, Afyonkarahisar’da değişimi gerçekleştireceğimize inanıyorlar. Tabiri caizse hemşehrilerimiz bizi bağrına basıyor. Çok büyük bir ilgi ve sevgi var.”

İHTİYACA YÖNELİK PROJELER ÜRETİLECEK

Fatih pazar yerinde ve çevresinde faaliyet gösteren esnafların görüşlerini alarak istişarelerde bulunan Köksal, ihtiyaca yönelik projeler üreteceklerini söyledi. Köksal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Afyonkarahisar’ın her köşesinde altyapıdan ulaşıma kadar vatandaşlarımızın muzdarip olduğu ne varsa onu düzenleyeceğiz. Pazar yerinde esnaflarımızdan aldığımız ilhamla neler yapabileceğimize kafa yoruyoruz. Oldu bitti ile yönetme anlayışına son vereceğiz. İşin muhatabı kimse önce ona danışacağız. Biz ancak milletimizden icazet alırız.”

MİLLETİME VE MEMLEKETİME BAĞLILIĞIM AYNEN DEVAM EDECEK

Belediye Başkan Adayı Köksal, yıllardır hemşehrilerinin hakkını her platformda savunduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:

“Ben 8 yıldır Afyonkarahisarlının hakkını hukukunu her platformda savundum. Mısri Mahallesi’nde kentsel dönüşüm adı altında insanlara üç kuruş verip evlerinden sürgün etmeye kalktıklarında o insanların yanında oldum. Eğer oradaki hemşehrimlerimizin rızasını almadan onları mağdur ederek bir iş yaparsanız en önce o kepçelerin önünde ben olacağım dedim. Onların hakkını hukukunu savundum. Belediye işçileri mobbinge maruz kaldı, işten atıldı, onların sesi oldum. Belediye işçileri aylarca zam alamadılar, konuyu Meclise kadar taşıdım. Milletime ve memleketime bağlılığım aynen devam edecek.”