Dolar 32,3944
Euro 34,8013
Altın 2.439,42
BİST 10.006,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Kırmızı Işıkta Geçen Sürücüyü Poli̇s Dron İle Tespi̇t Edi̇p Yakaladı

AFYONKARAHİSAR’IN BOLVADİN İLÇESİNDE KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN BİR SÜRÜCÜ POLİS EKİPLERİNİN DRONUNA YAKALANDI. IŞIK İHLALİ YAPTIKTAN SONRA UYGULAMA NOKTASINI FARK EDİP ARA SOKAĞA GİREREK KAÇMAYA ÇALIŞAN SÜRÜCÜYÜ POLİS DRON TAKİBİ İLE YAKALADI.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde kırmızı ışıkta geçen bir sürücü polis ekiplerinin dronuna yakalandı. Işık ihlali yaptıktan sonra uygulama noktasını fark edip ara sokağa girerek kaçmaya çalışan sürücüyü polis dron takibi ile yakaladı.

Kurumsal Web Tasarım

Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından ilçede sürücülere yönelik kırmızı ışık, emniyet kemeri ve cep telefonu denetimi yapıldı. Ekipler dron destekli denetimde durdurdukları sürücülerin ayrıca belge kontrollerini de yaptı. Denetimde kırmızı ışıkta geçen yabacı ülke plakalı bir otomobil ise polisin dronuna yakalandı. Işık ihlali yapan sürücü yol kenarındaki dubaları ve ilerisindeki uygulama noktasını fark edip kaçmak için ara sokağa girse de bunda başarılı olamadı. Dron ile sürücünün takibine devam eden polis ekipleri birkaç dakika sonra sürücüyü ara sokakta durdurup ışık ihlali yaptığı için 427 TL cezası kesti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.