Dolar 32,3846
Euro 34,7462
Altın 2.398,36
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Kıbrıs Futbol Okulu ile Çocuklarınız Yeteneklerini Keşfediyor

Kıbrıs Futbol Spor Okulu, Girne merkezde faaliyet gösteren özel bir futbol okuludur.

Kıbrıs Futbol Okulu ile Çocuklarınız Yeteneklerini Keşfediyor
2

Kıbrıs Futbol Spor Okulu, Girne merkezde faaliyet gösteren özel bir futbol okuludur. Çocukların futbol yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla profesyonel antrenmanlar sunmaktayız. Altı farklı spor eğitimcimiz haftanın 7 günü futbol antrenmanı ile çocukları yetiştirmekte ve geleceğin yıldızlarını şekillendirmektedir.

Kurumsal Web Tasarım

Kıbrıs Futbol Okulu olarak, erkek ve kız sporcuları aynı anda çalıştıran bir program sunmaktayız. Bu, birlikte çalışmanın önemini vurgulamakta ve sporcuların performansını artırmaktadır. Haftanın 2 günü düzenlenen bu özel antrenmanlar sayesinde, çocuklar hem futbol becerilerini geliştirme fırsatı buluyor hem de birlikte çalışmanın getirdiği avantajları deneyimliyor.

Erken yaşta başlayan futbol eğitimi

Futbol eğitimine altıncı yaşta başlayan erkek ve kız çocukları hedeflemekteyiz. Amacımız, gençleri bedensel, zihinsel ve sosyal yönden topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmektir. Bu nedenle, eğitim programımız çocukların fiziksel yapılarını daha hızlı geliştirmelerine odaklanırken aynı zamanda onları karakter ve disiplin açısından da desteklemektedir.

Kıbrıs futbol kulübü olarak, alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde sporcularımıza geleceğin yıldızları olma fırsatı sunmaktayız. Eğitmen kadromuz Türkçe ve İngilizce dillerine hakim olan nitelikli bireylerden oluşmaktadır. Bu sayede hem yerli öğrencilerimize hem de adada ikamet eden yabancı sporculara eğitim imkanı sunabilmekteyiz.

Kıbrıs Futbol Spor Okulu, web adresinde daha fazla bilgi ve kayıt için hizmet vermektedir. Buradan okulumuzun programları, antrenman saatleri ve iletişim bilgilerine erişebilirsiniz. Çocuğunuzun futbol yeteneklerini keşfetmek ve en iyi şekilde geliştirmek için Kıbrıs Futbol Spor Okulu’na başvurabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.