Dolar 32,3109
Euro 35,0805
Altın 2.279,41
BİST 8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kentçi̇zer Atölyesi̇ Devam Edi̇yor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KENTÇİZER ATÖLYESİ İLE KATILIMCILAR KENTİN FARKLI NOKTALARINDA ÇİZİMLER GERÇEKLEŞTİREREK VECİHİ HÜRKUS HAVACILIK VE TEKNOLOJİ PARKI’NI RESMETTİ.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen Kentçizer Atölyesi ile katılımcılar kentin farklı noktalarında çizimler gerçekleştirerek Vecihi Hürkus Havacılık ve Teknoloji Parkı’nı resmetti.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, düzenlediği etkinlikler ile gençler için farklı aktiviteler sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede düzenlenen Kentçizer Atölyesi de “yerinde, anında ve zamanında, kenti kâğıda aktarma” olarak bilinen çalışma ile kent çizimlerine ev sahipliği yapıyor. Kentin daha iyi algılanması, 20 sene sonra değişecek bir yapının belgelenmiş olması gibi amaçları olan atölyede katılımcılar, Tepebaşı’nın belirli bölgelerinde çizimler yapıyor. Atölyede ortaya çıkan eserlerin sergilenmesi ile son bulacağı atölyede 15 yaş ve üzeri katılımcılar yer alıyor.

Zeynep Gül Bağan’ın eğitmenliğindeki atölyede katılımcılar, ilk olarak Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’in, ardından Varlığınız Sağlığımız Anıtı’nın çizimlerini yapmıştı. Atölyenin gerçekleştiği son adres ise Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı oldu. Gençler, açık havada düzenlenen etkinlikte hava araçlarını resmetti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.