Dolar 32,2646
Euro 34,7250
Altın 2.401,31
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Kedi̇ ‘Döner Dönerci̇ni̇n Maskotu Oldu

ESNAF MURAT ETLİ, “O DÜKKANIMIZA GELDİĞİNDEN BERİ NEŞEMİZ ARTTI. BİRBİRİMİZDEN AYRILAMAYIZ ARTIK” DEDİ.

Kedi̇ ‘Döner Dönerci̇ni̇n Maskotu Oldu
2

Eskişehir’de bir esnafın sokakta bulduğu ve ismini ‘Döner’ koyduğu sokak kedisi, adeta iş yerinin maskotu haline geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’de bir esnafın dükkanında bulunan ‘Döner’ isimi verilen kedi, iş yeri sahibinin can dostu oldu. Tarihi Odunpazarı bölgesinde döner işletmeciliği yapan esnaf Murat Etli, bir yıl önce sokakta yaralı halde bir kedi buldu. Belediyenin yaralı kediyi iyileştirmesinin ardından, dükkana geri gelen kedi, bir yıldır bu bölgede yaşamaya başladı. Her gün dükkanda döner yemekten büyük keyif alan kediyi gören vatandaşlar, kediye sevgi gösterisinde bulunmayı da eksik etmiyor. 24 saat iş yerinde kalan kedi ‘Döner’ ile duygusal bir bağ kuran esnaf ve müşteriler, ‘Döner’in iyi bir dost olduğunu belirterek vatandaşlara kedi beslemeleri önerisinde bulundu.

“Müşterileri kandırarak onlardan da yemek alıyor”

Kedinin bir yıldır her öğünde kendisinden döner beklediğini ifade eden esnaf Murat Etli, “Kedimizle aramızda büyük bir bağ oluştu. Kendisi dükkanın maskotu ve bekçisi oldu. Fazla insan seven bir kedi. Kendisini her saat besliyoruz. Buna rağmen çok sevgi dolu bir kedi olduğu için müşterileri kandırarak onlardan da yemek alıyor. O dükkanımıza geldiğinden beri neşemiz arttı. Birbirimizden ayrılamayız artık” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.