Dolar 32,3450
Euro 34,8014
Altın 2.390,27
BİST 10.235,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kayseri Talas’tan gezici kütüphane – İGF HABER

Kayseri Talas’tan gezici kütüphane – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
4 Temmuz’da başlayan uygulama kapsamında toplam 22 kırsal mahalle gezilecek.

Şu ana kadar toplam 10 kırsal mahallede yaşayan çocukların hem öğrenip hem eğlendiği etkinlik büyük ilgi görüyor.

Çocukların yanı sıra büyüklerin de yakından takip ettikleri programda kitap okumanın yanı sıra geleneksel sokak oyunlarından müzikli drama yarışmalarına, kukla gösterilerinden boyama etkinliğine kadar pek çok eğlenceli aktivite çocuklarla buluşuyor.

Gezici Kütüphane Okuma Şenliği 7 Eylül’de Akçakaya Mahallesinde son bulacak.

BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

 Düzenlenen etkinlik için Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür eden veliler, “Yaz dönemi çocuklarımız için çok güzel bir etkinlik oldu. Hem öğreniyorlar hem de eğleniyorlar. Biz de onları ilgiyle takip ediyoruz. Başkanımızı ve ekip çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

[ad_2]