Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon °C
Afyon
°C
°C
°C
°C
°C

Kayseri Talas’ta ‘Olay Yeri İnceleme’ sürüyor

Kayseri Talas’ta ‘Olay Yeri İnceleme’ sürüyor
2

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından başlatılan ve ‘Olay Yeri İnceleme’ olarak sloganlaştırılan yerinde tespit gezileri kaldığı yerden devam ediyor.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Günün ilk ışıklarıyla başlayan yerinde inceleme ve tespit gezileri, Kayseri’nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile birlikte belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla ilçenin farklı bölgelerinde gerçekleştiriliyor.

Başkan Yalçın, günün ilk gezisine Mevlana Mahallesinde incelemeler yaparak başladı. Daha düzenli, güzel ve yaşanabilir bir Talas için çalışan Başkan Yalçın, daha sonra hayırsever Av. Mehmet Altun ve eşi Türkan Altun tarafından Talas Millet Bahçesine yaptırılan ve gelecek eğitim öğretime açılışı planlanan okullardaki ilerlemeyi yerinde gördü.

“ÇOK YERİNDE VE FAYDALI BİR UYGULAMA”

Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bu uygulamanın faydalarına değinerek, “Talasımızı adeta karış karış geziyoruz. Böylece gözümüzden kaçan eksiklikleri, yapılması gereken çalışmaları yerinde görmüş oluyoruz. Tespit ettiğimiz konuları havuzda birleştirip tamir, bakım ve onarım ekibimize aktarıyoruz. Onlar da gerekli çalışmayı hızlıca yerine getiriyor” dedi.

Olay yeri inceleme gezilerinde başta yol, kaldırım, yeşil alan, spor sahaları ve çevre düzenlemesi olmak üzere ilçede görüntü kirliliği oluşturulan her konuda yerinde incelemeler yapılıyor ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için görevli ekiplere bilgi aktarılıyor. Haftada iki gün gerçekleşen yerinde tespit gezileri, gözden kaçan eksikliklerin giderilmesi ve hızlı şekilde çözüm üretilmesi açısından büyük kolaylık sağlıyor.

Başkan Yalçın gezilerde ayrıca açık olan dükkanlarda esnaflarla selamlaşıp hal hatır soruyor, bölge de yaşayan vatandaşlarla da temas kurarak istek ve taleplerini yerinde dinliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.