Dolar 32,1922
Euro 34,9836
Altın 2.506,10
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 21°C
Paz 17°C

Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlık

Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlık
2

Kişilerin sosyal hayatlarında, iş hayatında ya da özel hayatında pek çok sorunlar ile karşılamaktadırlar. Bu gibi sorunlar bazen işin içinden çıkılmayacak bir hal aldığında çözüm odaklı destek almaları gerekmektedir. Bu desteklerden birisi de Kayseri psikolog tavsiye ile alanında uzman psikologların danışmanlıklar ile bu sorunların çözümünü sağlanabilmektedir.

Kurumsal Web Tasarım

Bu destek programları genellikle yüz yüze yapılan seanslar ile gerçekleşmektedir. Bu seanslar haricinde de destek almak artık daha da kolay bir hal almaktadır. Bu kolaylıklar dan bir tanesi de online danışmanlıklar ile sağlanmaktadır. Online Danışmanlık hizmetinde tıpkı yüz yüze seanslar ile aynı kapsamda yapılarak verimli sonuçlar doğurmaktadır. Online Danışmanlık hizmeti ile ilgili daha kapsamlı bilgi edinmek için kayseripsikoloji adresinden ulaşabilirsiniz.

Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlık Nedir?

Online Danışmanlık, psikoterapi desteği almak üzere özellikle yurt dışında olup da dil zorluğu çeken ve hem duygusal hem de zihinsel olarak sorunlar yaşayan kişilere verilen görüntülü ya da sesli olarak İnternet yardımı ile yapılan bir psikoterapi hizmeti olarak adlandırılmaktadır.

Özellikle çocuklarda ya da ergenlerde görülen sorunlarda Kayseri pedagog hizmetleri ile uzman kişiler tarafından online Danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlık Hizmeti Nasıl Uygulanır?

Online Danışmanlık hizmeti İnternet yardımı ile Skype üzerinden yapılan bir yöntemdir. Bu yöntemi uygulayabilme için internet bağlantısının olmasının yanı sıra telefon ya da bilgisayarın olması gerekmektedir. Online terapiler de sessiz bir ortamın olması gerekmektedir.

Online Danışmanlık hizmetinde de yüz yüze danışmanlık da olduğu gibi randevu sistemi ile çalışılmaktadır. Randevu alındıktan sonra verilen tarihte ve saatte internetten bağlantı kurularak yüz yüze danışmanlık da olduğu gibi terapiler sürmektedir. Genellikle 50 dk gibi bir sürede seanslar yapılmaktadır. Kaç seans yapılıp yapılmayacağını danışman yaptığı gözlem ve incelemelere göre belirlemektedir. Seanslar kişiden kişiye farklılıklar göstermektedir.

Kayseri Psikolog Tavsiye ile Online Danışmanlığın Faydaları Nelerdir?

Yüz yüze Psikolog Danışmanlığı almaya vakti olmayan kişiler için online Danışmanlık hizmeti ile bu sorun ortadan kalkmış olmaktadır. Online danışmanlığın sağladığı faydalardan en önemlisi de zamandan tasarruf sağlamasıdır. Özellikle yurt dışında olup da dil zorluğu yaşayan kişiler içinde online Danışmanlık sayesinde gerekli olan psikolojik danışmanlık hizmeti almasına faydası bulunmaktadır. Özellikle yurt dışında bulunan çocuklarda görülen ruhsal ve duygusal sorunların giderilmesinde Kayseri çocuk psikoloğu yardımı ile Online Danışmanlık Hizmeti verilmektedir.

Evden dışarı çıkmak istemeyen, başka ortamlara girmekten çekinen içe kapalı kişiler için oldukça büyük faydası bulunmaktadır. Hem ev ortamında olmasını sağladığı gibi hem de gerekli olan tedavileri için uygun terapilerin yapılmasını sağlamaktadır. Online Danışmanlık ile ilgili daha kapsamlı bilgi edinmek için ve randevu talep etmek için kayseripsikoloji adresinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.