Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C

Kayseri Kocasinan’dan asfalt atılımı – İGF HABER

Kayseri Kocasinan’dan asfalt atılımı – İGF HABER
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Daha güzel Kocasinan için her alanda çalışmaların kesintisiz devam ettiğini belirten Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, özellikle Kocasinan’da ulaşımı kolaylaştırmak adına ilçenin dört bir yanında asfalt ve yenileme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Yunusemre Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanına giderek, çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, İşçilerle sohbet edip, kolaylıklar diledi. Mahallelerde değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Bütün mahallelerimizdeki ihtiyaç olan yerlerin yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü’müz, asfaltlama çalışmasını Yunusemre Mahallesi’nde devam ediyorlar. Kocasinan’ın her bir köşesinde asfalta ihtiyacı olan her bir yolu kararlı bir şekilde yenileyeceğiz. Her bir sokak, cadde ve bulvarımızda ihtiyaç olduğu yerde çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bütün ekibi kutluyorum. Hem hafa sıcak hem de asfaltın sıcaklığı şartları zorlasa da bugünler bizim için büyük bir fırsattır. Yaz dönemini iyi değerlendirmesi gereken zaman dilimidir. İnşallah bu şekilde Kocasinan’ımızın her bir köşesinde; asfalt, otopark, kaldırım, yol ve çevre düzenlemesi olarak yenileme çalışmalarımız kesintisiz devam edecek. Kayseri’ye ve Kocasinan’ımıza yakışır yeni bir çehre inşa ediyoruz. Mahallelerimizi daha da güzelleştiren bu çalışmalarımızın hayırlı olmasını ve hemşehrilerimizin sağlık, sıhhat içerisinde iyi günlerde kullanmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, daha güzel yarınlar ve daha konforlu Kocasinan için yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini sözlerine ekledi.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.