Dolar 32,4477
Euro 34,7939
Altın 2.448,89
BİST 9.931,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Kaymakam Ünal, jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi

OSMANELİ İLÇE KAYMAKAMI YÜKSEL ÜNAL, İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINDA GÖREV YAPAN JANDARMA PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI.

Kaymakam Ünal, jandarma personeli ile iftarda bir araya geldi
2

Bilecik’in Osmaneli İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan jandarma personeli ile iftar yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

İlçe Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen iftar yemeğine; Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, Cumhuriyet Savcısı Caner Özler, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Öcal Ersoy ve jandarma personeli katıldı. Yemeğin ardından jandarma personeli ile sohbet eden Kaymakam Ünal, huzur ve asayişi sağlamak adına 24 saat görev yapan jandarma personeline teşekkür ederek, “Kutsal bir görevi kahramanca ve fedakarca yerine getiriyorsunuz. Böyle kutsal bir vazifeyi icra eden siz askerlerimizle iftar açmak ayrı bir huzur verdi. Allah ekmeğimize suyumuza göz dikenlere fırsat vermesin. Ailelerinizle beraber daha nice Ramazanlara kavuşmayı temenni ediyor yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı’nızı şimdiden kutluyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.