Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Kaymakam Ünal, emniyet müdürlüğü personeli ile iftarda bir araya geldi.

OSMANELİ İLÇESİNDE KAYMAKAM YÜKSEL ÜNAL VE BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN, İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE DÜZENLENEN İFTARDA POLİSLERLE ORUCUNU AÇTI.

Kaymakam Ünal, emniyet müdürlüğü personeli ile iftarda bir araya geldi.
2

Bilecik’in Osmaneli İlçesinde Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen iftarda polislerle orucunu açtı.

Kurumsal Web Tasarım

İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Kaymakam Ünal, polislerin zor bir görevi ifa ettiğini ama Türkiye’nin huzuru için bunun yapılması gerektiğini söyledi. Kaymakam Ünal, ” Bu akşam kahraman polis teşkilatımız ile iftar yemeğinde bir araya geldik. Birlik beraberlik içerisinde büyük bir samimiyetle bir arada oturmamız bizim için çok büyük bir nimet. Siz değerli polis ve Bekçi arkadaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Allah hepinize kolaylıklar versin, kazadan beladan korusun. Kıymetli arkadaşlar öncelikle görevi başında Şehir olan şehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum, geride kalan gazilerimize de sağlık, sıhhat afiyetler diliyorum. Bütün şehit ailelerimize de sabır diliyorum. Polislik zor, meşakkatli ve ulvi bir görev. Bütün teşkilatımız, el ele vererek ülkemizin asayişi için var gücüyle çalışıyor” dedi.

Düzenlenen iftar yemeğine, Cumhuriyet Savcısı Caner Özler, Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Orkun Törer, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Çalışkan, polis memurları, mahalle ve çarşı bekçileri ve aileleri katıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.