Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 24°C
Az Bulutlu
Afyon
24°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 24°C
Per 20°C

Kaymakam İpekten Veda Zi̇yaretleri̇

KAYMAKAM İPEK’TEN VEDA ZİYARETLERİ

Ardahan’ın Çıldır ilçesi Kaymakamlığına atanan Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek, kamu kurumları ve vatandaşlarla vedalaştı.

Kurumsal Web Tasarım

Kamu kurumlarıyla veda ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan Kaymakam İpek, “Domaniç ilçemizde 2 yıl süren görevimizi tamamladık. Görev süremiz içerisinde Kaymakamlığımıza bağlı kurumlarımızla uyumlu ve başarılı çalışmalar yaptık. Tüm kurum müdürlerimize bundan sonra görevlerinizde başarılar diler, ailenizle mutlu bir yaşam sürdürmenizi temenni ediyorum. Hakkım varsa ben hakkımı helal ediyorum, sizlerin de helal etmenizi istiyorum” dedi.

Ziyarette bulunduğu kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan kurum müdürleri ve çalışanlar da İpek’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Kaymakam İpek, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Celal Yılmaz işe Birlikte Tıraz, Ortaca, Sarıot, Küçükköy, Karaköy, Güney, Saruhanlar, Böçen, Soğucak, Karamanlar ve Fıranlar köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla vedalaştı.

İpek, “Ata yurdu kıymetli Domaniç’imizde çalışmanın mutluluğu ve heyecanı ile birlikte buradan ayrılmanın hüznü içerisinde bir arada bulunuyoruz. Siz değerli hemşerilerimize hizmet etmek benim için büyük bir onurdu. Hepinizi ayrı ayrı Allah’a emanet ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kaymakamın vedalaşma programının hafta boyu devam edeceği belirtildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.