Dolar 32,4280
Euro 34,5989
Altın 2.382,00
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 15°C
Cts 10°C
Paz 16°C

Kaya Düşmesi̇ Ve Heyelan Ri̇ski̇ne Karşı Önlem Alınıyor

BİLECİK VALİSİ DR. KEMAL KIZILKAYA, BİLECİK’İN GÜLÜMBE RAMPALARINDA YOLA KAYA DÜŞMESİ VE HEYELAN RİSKİNE KARŞI YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Bilecik’te kaya düşmesi ve heyelan riskine karşı çalışmalar yürütülüyor.

Kurumsal Web Tasarım

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Gülümbe rampalarında yola kaya düşmesi ve heyelan riskine karşı yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bilecik Karayolları Müdürlüğü ile Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), sarp kayalık ve engebeli arazi şartları nedeniyle can ve mal kaybına neden olan kaya düşmeleri ve heyelanlara karşı çalışma yürüterek, riskli alanlarda kaya ıslah çalışmaları yapıyor. Vali Kızılkaya, Bilecik AFAD Müdürü Mehmet Hayri Demirel ile çalışma alanında görüşerek yapılan proje hakkında bilgi aldı.

Çalışma yapılacak bölgede özellikle sürücülerin dikkatli olmasını söyleyen Vali Kızılkaya, çalışmaların 2023 yılı içerisinde de devam edeceğini belirterek, riskleri en aza indireceklerini ifade etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.