Dolar 32,5627
Euro 34,8130
Altın 2.418,56
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 26°C

“Kanserde erken teşhisin önemi ve kadın hastalıkları” semineri

UZM. DR. DİDEM DİLEK AYYILDIZ

“Kanserde erken teşhisin önemi ve kadın hastalıkları” semineri
2

Uzm. Dr. Didem Dilek Ayyıldız, Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde EOSB ve bağlı kuruluşlarındaki kadın personel, kadın öğretmenler ile kız öğrencilerine “Kanserde erken teşhisin önemi ve kadın hastalıkları” konulu seminer verdi.

Kurumsal Web Tasarım

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen seminerin açılışına Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve eşi Ferdağ Küpeli, okul müdür yardımcıları Bülent Seğmen ve Zuhal Şangar katıldı.

Açılışta konuşta Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, sağlıklı nesillerin ancak sağlıklı ve bilinçli kadınlar sayesinde olacağını söyleyerek, “Bir toplumun uygarlık düzeyi aslında o toplumun kadına verdiği değerle ilişkilidir. Bu değerin yeterince anlaşılmadığı ya da değerlendirilmediği dönemlerde toplumlar gelişememiş ve ilerleyememişlerdir. Sağlıklı nesillerimiz, ancak sağlıklı ve bilinçli kadınlarımız sayesinde olacaktır. Kadın çalışanlarımızı ve yetişen kız çocuklarımızı bilinçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğin katılan herkes açısından çok yararlı olacağına inanıyorum” diye konuştu. Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ise ev sahipliğinden dolayı Eskişehir OSB yönetimine teşekkür ederek, seminerin yararlı geçmesini temenni etti.

Konuşmaların ardından Uzm. Dr. Didem Dilek Ayyıldız, EOSB kadın personeli, kadın öğretmenler ve kız öğrencilerine kanserden korunma yolları, meme kanserinde erken teşhisin önemi ve kadın hastalıkları konularında bilgilendirmelerde bulundu. Konferans sonunda Uzm. Dr. Didem Dilek Ayyıldız “Eskişehir OSB Başkanımız Nadir Bey’e çok teşekkür ediyorum, bu konferansta kadınlarımızın sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirme imkânı elde ettik. Onların sorularına cevaplar verdik. Gösterdikleri hassasiyet için başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.