Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Kocaeli’de buluştu

Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Kocaeli’de buluştu
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) –  Kocaeli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği istişare toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Antikkapı Restoranda gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak, Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Abdullah Koç, Kocaeli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Tayfun Sönmez, Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, Ziraat Odaları Başkanları ve üreticiler katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan birlik başkanı Sönmez, Kocaeli’nin Türkiye’nin beyaz et yetiştiriciliğinde önemli bir paya sahip olduğunu söyledi. Sönmez, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin üreticilere her zaman destek olduğunu ifade etti.

“433 MİLYONLUK DESTEK”

Dair başkanı Yamak, “Kocaeli’nde 2019-2023 yılları arasında 54 projeyle 433 milyon TL’lik bir tarım ve hayvancılığa desteğimiz oldu. Bu rakam her geçen gün büyümeye ve katlanmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız” dedi. Merkez birliği başkanı Koç ise üreticilerden destek istedi.

[ad_2]