Dolar 32,3812
Euro 34,7666
Altın 2.410,20
BİST 10.110,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
20°C
Hafif Yağmurlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Kaliteli Halı Modelleri ve Çeşitleri

Kaliteli Halı Modelleri ve Çeşitleri
2

Evlerin, otel odalarının kimi zaman ofis ortamlarının olmazsa olmaz olan objeleri arasında halı son derece önemli bir yer teşkil eder. Halılar hem yerden gelen soğuğu engeller hem de dekorasyonun etkisini güçlendirirler. Nitekim dünden bugüne kadar kullanıla gelen en eski objeler arasındadır. Eskiden elde dokunan halıların yerini bugün son derece modern bir sistemde dokunan fabrika halıları almıştır.

Kurumsal Web Tasarım

Başlıca Halı Türleri Nelerdir?

Halı denilen kullanılacağı yere göre bakıldığında ilk akla geleni evde ortak kullanım alanlarından alan salonda kullanılan salon halıları bu noktada insanların karşısına çok sayıda seçenek çıkar. Nitekim Bahariye Halı bu noktada çok sayıda ürün olan adresler arasında yer alır.  Yine kullanım yerine bir diğer ürün de yatak odası halıları olarak adlandırılan halılardır. Bu halılar türüne göre bakıldığında viskon, bambu toz tutmaz gibi özelliklerde olabilirler. Oval olanlar, yuvarlak olanlar ve özel tasarım olanlar da vardır. Kullanım yerine farklılıklar taşırlar.

Halı Fiyatını Belirleyen Unsurlar

Halı fiyatları çok farklı parametrelere göre değişir. Büyüklüğü, kullanılan malzemeler, modeli, özel tasarım olup olmaması, üreticisi olan firmanın fiyat politikası ve elbette satış yeri ürün fiyatını belirleyen başlıca unsurlardır. Dönem dönem kampanya ve indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyata satın alınması mümkündür. Siz de kaliteli ve birbirinden değişik tasarımı olan halıları Bahariye Halı sitesinden satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.