Dolar 32,3444
Euro 34,9115
Altın 2.394,01
BİST 10.206,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

“Kadına Yöneli̇k Şi̇ddeti̇n Önlenmesi̇ İçi̇n Topyekun Mücadele Şart”

KÜTAHYA VALİSİ ALİ ÇELİK, 2021 YILINDA 312, 2022 YILINDA 377 KADIN VE ÇOCUĞUN KADIN KONUKEVLERİ’NDE AĞIRLANDIĞINI SÖYLEDİ.

Kütahya Valisi Ali Çelik, 2021 yılında 312, 2022 yılında 377 kadın ve çocuğun Kadın Konukevleri’nde ağırlandığını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Kadına yönelik şiddet olaylarının önlenmesi için topyekun mücadelenin şart olduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “Bazen öyle anlar vardır ki hayatımızda; o zorluk, içine düştüğümüz sıkıntı, bizim kendi ayaklarımız üzerinde durmamız için fırsat verir. Sıkıntı ve zorlukların insan hayatında olmaması mümkün değil. Bir zemin bulduğunuz anda tekrar doğrulmayı, yükselmeyi, ayakta durmayı başarmak çok önemli. Yan yana durarak, birbirimize destek vererek o zorlukları birlikte aşabiliriz. Özellikle devletimizin kadına yönelik şiddete karşı yürüttüğü mücadele, bu konudaki farkındalığı bizim güç birliği yapmamız için ortak bir zemin oluşturuyor. Kadına karşı şiddetin ortadan kalktığı bir dünyada yaşamak için sizlerle beraber el birliğiyle bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Beraber olma ve güç birliği yapma zeminini oluşturmak için gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.