Dolar 32,5835
Euro 35,0278
Altın 2.460,78
BİST 9.796,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Jandarma Eki̇pleri̇ 85 Bi̇n Li̇ra Değeri̇nde Kaçak İçki̇ Ve Si̇gara Ele Geçi̇rdi̇

Jandarma Eki̇pleri̇ 85 Bi̇n Li̇ra Değeri̇nde Kaçak İçki̇ Ve Si̇gara Ele Geçi̇rdi̇
2

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu çok sayıda bandrol ve hologramsız içki ve paketli sigara ele geçirilirken, 2 kişi hakkında işlem yapıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Çukurhisar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince operasyon düzenlendi. Ekipler tarafından Hisar Mahallesi’nde ikamet eden şüpheli bir şahsın temin ettiği bandrol ve hologram bulunmayan içkileri müşteri buldukça sattığı ve deposunda sakladığı öğrenildi. Yapılan fiziki ve teknik takip sonucunda şüpheli, Tepebaşı İlçesi Hisar Mahallesi’nde bulunan başka bir bir şahıstan bandrolsüz ve hologramsız değişik markalarda 57 şişe içki ve 99 paket sigara alırken suçüstü yakalandı.

Şüpheli şahısların evlerinde yapılan aramalarda değişik markalarda 41 şişe bandrolsüz ve hologramsiz içki ile 1 adet ruhsatsız tek kırma av tüfeği ele geçirildi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda toplamda piyasa değeri 85 bin lira olan 98 şişe viski, 99 paket sigara ve 1 adet tek kırma ruhsatsız av tüfeğine el konuldu.

Operasyon çerçevesinde yakalanan 2 şüpheli şahıs ifadesi alınmasının ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.