Dolar 32,3573
Euro 34,7827
Altın 2.401,47
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 15°C
Pts 19°C

İstanbul’da Tepebaşı rüzgârı

TEPEBAŞI BELEDİYESİ, ESKİŞEHİR DERNEKLER FEDERASYONU TARAFINDAN İSTANBUL’DA DÜZENLENEN ESKİŞEHİR TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

İstanbul’da Tepebaşı rüzgârı
2

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir Dernekler Federasyonu tarafından İstanbul’ Yenikapı’da düzenlenen Eskişehir Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı.

Kurumsal Web Tasarım

Tepebaşı Belediyesi de bu yıl ilk kez düzenlenen etkinliğe katılarak kentte gerçekleştirdiği örnek proje ve çalışmaları İstanbullulara tanıttı. Etkinliğin açılış töreninde konuşan Başkan Ataç, “Bu ilk kez yapılan bir etkinlik ve memnuniyet verici. İstanbul’da yıllardır yaşayan çok sayıda hemşehrilerimiz var. Eskişehir’in bugünkü konumu ise adeta parlayan bir yıldız gibi. Buraya da Eskişehirli hemşehrilerimizin de yoğun bir ziyareti var ve kentimizin tanıtımı adına önemli bir girişim. Eskişehir, bir cumhuriyet kentidir. Mustafa Kemal Atatürk de Eskişehir’i tam 26 kez ziyaret etmiştir ve Eskişehirlilere büyük önem vermiştir. Mustafa Kemal’in hayalindeki şehir, zannediyorum Eskişehir’dir. Bugün, burada kentimizin tanıtılmasını çok önemli buluyorum. Biz de Tepebaşı Belediyemizin dünyaya örnek olan projelerini tanıtacağız. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İstanbul Eskişehirli İş Adamları Derneği Başkanı Orhan Barda, Başkan Ataç’a teşekkür plaketi takdim etti.

Eko Şov beğeni topladı

Tepebaşı Belediyesi temizlik emekçilerinden kurulu Eko Şov Ritim Grubu da etkinlikte bir mini konser gerçekleştirdi.

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ve kurulduğu günden bugüne verdiği konserler ile adından sıkça söz ettiren Eko Şov, konserde çöp kovaları, çöp kutuları ve temizlik kürekleri gibi günlük temizlik çalışmaları sırasında kullanılan araç ve gereçlerden oluşan enstrümanlarıyla müzik yaptı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.