Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 17°C
Sal 21°C
Çar 20°C

İstanbul Silivri’de öğrenciler İngilizce’yi ücretsiz öğreniyor

İstanbul Silivri’de öğrenciler İngilizce’yi ücretsiz öğreniyor
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın eğitim projeleri arasında yer alan ve Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Silivri Eğitim Akademisi, meyvelerini vermeye devam ediyor.

Akademinin yaz okulunda açılan ücretsiz İngilizce kursu kapsamında; 9-14 yaş aralığındaki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verildi.

Yapılan başvurular neticesinde öğrenciler için düzenlenen seviye tespit sınavının ardından kursa katılmaya hak kazanan 80 öğrenciye, 3 Temmuz 2023 – 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında 160 saatlik eğitim verildi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 80 kursiyer, Önder Yılmaz Sahnesinde düzenlenen törenle sertifikalarını teslim aldı.

KAMIŞ: “SİLİVRİ’DE ÜNİVERSİTEYE EN ÇOK ÖĞRENCİ GÖNDEREN KURUM OLDUK”

Törenin açılış konuşmasını yapan Silivri Belediyesi Eğitim Akademisi Koordinatörü Bulut Kamış, “Silivri Eğitim Akademisi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliğiyle ekim ayında hayata geçirildi. 1 yıllık süre içerisinde eğitim öğretim faaliyetlerinin tüm alanlarını destekleyen bir kurum haline geldi. 2022-2023 dönemi YKS kursları ile yaklaşık 200 öğrenciye hayallerine kavuşma fırsatı verdik. Bu sene LGS, KPSS, ALES ve yabancı dil eğitimleriyle Silivrili öğrencilere ve velilere destek olmaya devam edeceğiz. Akademimiz ilk yılında yüzde 92 başarı oranıyla Silivri’mizde yer alan 24 özel öğretim kursu merkezi içerisinde en çok mezun veren, üniversiteye en çok öğrenci gönderen tek kurum oldu. Amacımız daha fazla öğrencinin hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak. Buradan bir kez daha her daim yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

[ad_2]