Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 13°C
Az Bulutlu
Afyon
13°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

İstanbul EMS Fitness Paketleri

İstanbul EMS Fitness Paketleri
2

EMS fitness yeni nesil bir antrenman yöntemi olarak artık yaygın bir şekilde tercih ediliyor. EMS antrenmanlarında verilen düşük elektrik akımı sayesinde kasların çok daha hızlı bir şekilde etkileşime geçmesi sağlanıyor. Uzun saatler süren fiziksel antrenmanlara kıyasla 20 dakika gibi kısa bir sürede kasların çok daha hızlı bir şekilde güçlenmesi sağlanıyor. Bu tür bir etki sayesinde kas kitlesinin artması, hızla kilo verilmesi ve vücudun güçlenmesi sağlanıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Promed Fitness EMS fitness İstanbul merkezlerinden biri olarak bu alanda öncülük ediyor. Ve geliştirmiş olduğu özel fitness paketleri sayesinde spor yapmak isteyen ve kas kütlesini arttırmak isteyen herkesin ihtiyaçlarını en iyi düzeyde karşılayabiliyor.

Promed Fitness EMS fitness paketleri 1,2 ve 3 aylık dönemlerden oluşuyor. Her bir paket içerisinde 2 farklı alternatif sunuluyor. Haftalık fitness seans saatinin değişiklik gösterdiği bu paketler aynı zamanda diyetisyen desteği ile uygulanıyor.

Promed Fitness İstanbul

Promed Fitness İstanbul EMS merkezlerinden birisi olarak hizmet veriyor. Uzman ve deneyimli bir ekip ile gerçekleştirilen tüm seanslar kişiye özel olarak planlanıyor. Her bir bireyin kilo vermek veya kas kütlesini arttırmak hedefine yönelik olarak özel programlar hazırlanıyor ve programlar doğrultusunda seanslar gerçekleştiriliyor.

Promed Fitness internet sitesine giriş yapabilir ve burada yer alan bilgilendirmelere ulaşabilirsiniz. EMS paketlerini inceleyebilir ve sizler için en uygun olan fitness paketini tercih edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.