Dolar 32,3627
Euro 34,6451
Altın 2.388,79
BİST 10.179,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 19°C
Az Bulutlu
Afyon
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 10°C
Paz 16°C
Pts 20°C

İşletmenizin İmajını Yükseltin: Baskılı Polarlarla Şık ve Modern Olun!

İşletmenizin İmajını Yükseltin: Baskılı Polarlarla Şık ve Modern Olun!
2

Promosyon tişört modelleri bu ürünler üzerine baskı yapan firmalar tarafından farklı renk ve model özelliği ile tasarlanır. Firmalar tişörtler ve baskılı polar üzerine ilgili firmanın logosunu veya adını baskı yaparlar. Bununla birlikte promosyon tişört baskısı yapan firmalar istenilen sayıda ve modelde baskılı tişört üretimi yaparak işletmelere teslim eder.

Kurumsal Web Tasarım

Promosyon Tişört Firmaları

İşletme sahipleri isimlerine veya logolarını çalışanlarının giyindikleri tişörtlerin veya polarların üzerine bastırmak için promosyon tişört firmaları ile iletişim kuruyorlar. Promosyon tişört baskısı yapan firmalar kendilerine gelen talepler üzerine istenilen sayıda ve modelde promosyon tişört üreterek işletmeleri teslim ediyor. 

Promosyon Tişört Modelleri

Promosyon tişört modelleri erkekler ve kadınlar için farklı modellerde olabildiği gibi standart olarak da üretilebiliyor. İşletmelerin taleplerine göre istenilen renk ve desende üretilebilen promosyon tişörtlerin üzerine firmanın adı ve renkleri boya ile baskı yapılıyor. Aynı zamanda promosyon tişört üretimi yapan firmalar istenildiği takdirde nakış şeklinde işleme yaparak da logoları tasarlayabiliyor. 

Promosyon Tişört Fiyatları

Promosyon baskılı tişört fiyatları işletme sahiplerinin en çok araştırdıkları konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu ürünlerde fiyatlar istenilen tişört miktarına ve ürününün baskısında kullanılan boyanın kalitesine bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. Bu nedenle promosyon tişört fiyatları ile ilgili kesin bir rakam verebilmek mümkün olmuyor üretici firmalar ile iletişim kurarak daha detaylı bilgi almanız mümkündür. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.