Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

İş Adamı Bulut Akacan Kimdir? 

<strong>İş Adamı Bulut Akacan Kimdir? </strong>
2

İş insanı Bulut Akacan’ın kim olduğu ile ilgili araştırma yapmak isteyen kişiler arama motorları üzerinde Bulut Akacan kimdirBaşlığı altında araştırma yapıyorlar. Bulut Akacan bugüne kadar yapmış olduğu büyük yatırımlar ile ülke ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlamış bir insanıdır. Durum böyle olunca da insanlar iş adamı Bulut Akacan ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyor. 

Kurumsal Web Tasarım

Bulut Akacan Kimdir? 

Akacan Holding yönetim kurulu başkanı olan Bulut Akacan günümüzde hâlen holdingin başkanlığını yapmaya devam ediyor. Özellikle son yıllarda hayata geçirmiş olduğu projeler ile adını duyurmayı başaran Bulut Akacan aslen Kıbrıslı olup 1983 yılında Kıbrıs Bostancı Güzelyurt’ta dünyaya gelmiştir. Bugün 39 yaşında olan genç iş adamı Bulut Akacan ilk ve orta öğrenimini Türk Maarif Koleji’nde tamamlamıştır. Daha sonra ise üniversite eğitimi için Amerika’ya giden Akacan burada Kansas City Of Missouri üniversitesi ekonomi bölümünü bitirerek diplomasını almıştır.

Bulut Akacan 30 yıllık bir geçmişi olan Akacan Holding yönetim kurulu başkanlığı yapıyor. Bulut Akacan’ın şirkette 15 yıllık bir deneyimi söz konusu. Şirket işleri dışında spor ile de yakından ilgisi bulunan Bulut Akacan bir dönem Kıbrıs Girne Spor kulübüne başkanlık yapmıştır. Ayrıca Bulut Akacan yine bir dönem çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı da yapmıştır. Bulut Akacan Şerife Akacan ile evlidir ve iki çocuk babasıdır. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.