Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 17°C
Az Bulutlu
Afyon
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 22°C

Ilıca Kaplıcaları bayrama hazır

KÜTAHYA’NIN DÜNYACA ÜNLÜ ILICA KAPLICALARI, KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR HALE GETİRİLDİ.

Ilıca Kaplıcaları bayrama hazır
2

Kütahya’nın dünyaca ünlü Ilıca Kaplıcaları, Kurban Bayramı’na hazır hale getirildi.

Kurumsal Web Tasarım

Ege ve İç Anadolu bölgelerinin yayla turizmi açısından en önemli tatil merkezleri arasında yer alan Ilıca’daki tesisler, bayram için konuklarını bekliyor. Özellikle kapılıca ve yayla turizminin hareketli olduğu Ilıca’daki düzenleme ve altyapı çalışmalarının günler önce tamamlandığını belirten Harlek Termal Otel Müdürü Engin Umur, vatandaşların hem kaplıcaya girip, hem de gönül rahatlığı içinde bayram tatilini geçirebileceğini söyledi.

Umur, “Ilıca’da vatandaşların konaklama, dinlenme ve kamp yapma ihtiyaçlarına cevap veren bol miktarda tesisimiz mevcut. Bilhassa büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlarımızın temiz hava almaları ve huzur içinde bayram tatillerini geçirmeleri için kaplıcalara gelmelerini tavsiye ediyorum. Ayrıca kaplıcalar başta romatizmal rahatsızlıklar olmak üzere, onlarca hastalığa şifa oluyor. Kaplıcanın bulunduğu yerleşim alanlarının dört bir yanı ormanlarla kaplı, adeta oksijen deposu. Harlek Termal Otel’in sınırları içerisinde elde edilen bu doğal ortam, termal su renksiz, mineral bakımında zengin, kokusuzdur. Doğanın bir hediyesi olarak şifalı bay termal havuz, bayan termal havuz, çocuk havuzu ve açık havuzumuz bayram tatili boyuncu da müşterilerimizin hizmetindedir” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.