Dolar 32,5556
Euro 34,8951
Altın 2.430,18
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

İl Sağlık Müdürlüğü Vatandaşları Her Alanda Bi̇lgi̇lendi̇ri̇yor

9-14 TARİHLERİ ARASINDA AFYONKARAHİSAR’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN TEKNOFEST 2022 VE GENÇLİK OYUNLARI ETKİNLİKLERİNDE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ BÖLGEDE STANT AÇARAK VATANDAŞLARI, DAVRANIŞSAL BAĞIMLILIKLA MÜCADELE, OBEZİTE VE SAĞLIKLI BESLENME, EMZİRMENİN TEŞVİKİ VE ANNE SÜTÜNÜN ÖNEMİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRDİ.

9-14 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen TEKNOFEST 2022 ve Gençlik Oyunları etkinliklerinde İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri bölgede stant açarak vatandaşları, davranışsal bağımlılıkla mücadele, obezite ve sağlıklı beslenme, emzirmenin teşviki ve anne sütünün önemi konusunda bilgilendirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Bu çerçevesinde TEKNOFEST 2022 ve Gençlik Oyunları etkinliklerinde İl Sağlık Müdürlüğü stant açarak vatandaşları bilgilendirdi. Halk Sağlığı Başkanlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezi personellerince vatandaşlara davranışsal bağımlılıkla mücadele, obezite ve sağlıklı beslenme, emzirmenin teşviki ve anne sütünün önemi başlıklarında, konusunda uzman personel tarafından bilgilendirmeler yapılarak broşür dağıtıldı. Ayrıca vatandaşların beden kitle indeksleri ve vücut yağ analizleri hesaplanarak obeziteye yönelik taramaları yapıldı. Riskli olanlara gerekli bilgilendirme ve yönlendirme yapıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.