Dolar 32,4126
Euro 34,8222
Altın 2.432,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

İl Müdürü Yoldaş hayvan işletmelerini ziyaret etti

İL MÜFTÜSÜ ALİ ERHUN, DİN GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

İl Müdürü Yoldaş hayvan işletmelerini ziyaret etti
2

Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Bozüyük’e bağlı Dodurga Beldesinde hayvan işletmeciliği yapan İbrahim Kızıl’ın işletmesini ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Yoldaş, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’nın da katılımı ile, beldede faaliyet gösteren İbrahim Kızıl’a ait küçükbaş hayvancılık işletmesi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette, Koordinasyon Şube Müdür V. Mikail Babur, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Müdür V. Emrah Celasin, Veteriner Sağlık Teknikeri Emre Işık da hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette işletmecinin sorunlarını dinleyen İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hibe destekleri hakkında bilgiler verdi. İl Müdürü Yoldaş, “Çalışan ve üreten çiftçilerimizin, işletmelerimizin her zaman sorunlarını çözmek, ihtiyaçlarını yetkilerimiz dahilinde gidermek için çaba sarf ediyoruz. İşletmecimiz İbrahim Kızıl’a işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Selim Tuna ve işletme sahibi Kızıl da verilen desteklerden dolayı İl Müdürü Yoldaşa teşekkürlerini iletti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.