Dolar 32,3442
Euro 34,8893
Altın 2.392,29
BİST 10.185,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

İhsaniye ’Eğitim Çalıştayı’ başladı

KONUŞMA

İhsaniye ’Eğitim Çalıştayı’ başladı
2

Afyonkarahisar İhsaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bir üniversite işbirliği ile “6-14 Yaş Grubu Öğrencilerinin Akademik, Fiziksel, Sosyal-Duygusal ve Kültürel Gelişimleri: Çözüm Önerileri” isimli Eğitim Çalıştayının ilk oturumu Özgül Termal Otelde başladı.

Kurumsal Web Tasarım

Çalıştaya, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Prof. Dr. Ahmet Ali Gazel, akademik personeller, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aslan açılış konuşmasında çalıştayın iki gün süreceğini ifade etti. Aslan, “Eğitim özü itibariyle dinamik süreç olduğu için sürekli yenilenmektedir. Bu yenilenme bir takım yeni sorumlukları da beraber getirmektedir biz de bugün burada 2 gün sürecek olan çalıştayın ilk oturumunda eğitimin her sacayağından paydaşlarla birlikte ilçemiz eğitiminde karşılaştığımız sorunları tespit edeceğiz. Burada gördüğümüz gibi eğitimin temel ögesi olan öğrenci ve velilerle birlikte sahada görev alan öğretmen ve yöneticilerimizin görüşlerini toplayıp eğitim akademisyenlerinin rehberliğinde sorunları tespit edip çözüm önerileri geliştireceğiz. Bir yıl sürecek olan çalıştayın ilçemiz ve ilimize hayırlı olmasını temenni eder ve katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

1 yıl sürecek olan proje çerçvesinde düzenlenen çalıştayın yarın sona ereceği kaydedildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.